Metropolitán

Vrhunski, moderan, dizajnerski namještaj

Nova i inovativna kolekcija!

Iza naziva Metropolitán stoji raznolika kolekcija namještaja za dom koja naglašava temeljnu ravnotežu između udobnosti, stila i funkcionalnosti, a karakterizira je tehnološki napredak u izradi.

Furnir hrasta je površinski obojen i na raspolaganju u tri boje - natur (LO), svijetlosmeđa (BO) i tamnosmeđa (DO). Zaštićen je inovativnim Re:NEW ekološki prihvatljivim lakom na bazi vode, koji se nanosi posebnim nanotehnološkim postupkom - suhe, matirajuće čestice laka podižu se na površinu pod određenim kutom i učvršćuju se UV zrakama. Takav premaz štiti površinu od otisaka prstiju, mrlja od kave i manjih ogrebotina. Njegova posebnost je u tome da se površinske ogrebotine mogu ukloniti pomoću vruće krpe. Naime, u slučaju oštećenja suhe se čestice u laku pomiču, ali se jednostavno mogu vratiti na izvorno mjesto pomoću topline.

Ploče nekih proizvoda dostupne su i s premazom microtopping u četiri boje. I taj premaz otporan je na udarce, habanje i vodu te se zbog toga može usporediti sa svojstvima kamena. Za kontrast su dodani detalji s efektom patiniranog mesinga, staklene površine i umjetni kamen.