Sajam Ambienta / Design Zone

Nova priča o ideji, dizajnu, arhitekturi, građenju, stanovanju i hrvatskoj proizvodnji predstavljena je od 9. do 13. listopada na tematski i sadržajno proširenoj Ambienti s novim područjima: NAMJEŠTAJ i UNUTARNJE UREĐENJE te INDUSTRIJSKI PROGRAM, GRAĐENJE i OPREMANJE, HORECA - Living kitchen i ART FAIR ZAGREB.
"Sva raskoš projekta očituje se i u ovogodišnjim pokazateljima: Salon četvrtu godinu za redom raste, ove godine eksponencijalno: 30% u sudjelovanju izlagača i 50% u ukupno angažiranoj izložbenoj površni. Svih je deset paviljona Zagrebačkog velesajma namijenjenih sajmovima prepuno, u njima će najbolje od sebe pokazati 461 izlagač iz 28 zemalja. Iz brojki možete iščitati kvantitetu, ali ne i estetski doživljaj, tematski i sadržajno upotpunjenu Ambientu koja se prometnula u pravu rapsodiju drvne industrije i industrije namještaja te povezanih industrija, domaćih i inozemnih.", istaknula je na svečanom otvaranju dr.sc. Dina Tomšić, direktorica Zagrebačkog velesajma.
Salon je posjetilo 21,259 posjetitelja uz nastavak rasta broja poslovnih posjetitelja za 15% u odnosu na prošlu godinu.
Ambientu je pratilo nekoliko snažnih stručnih skupova: panel "Strategija razvoja prerade drva i proizvodnje namještaja", stručni skup Ambienta za arhitekte, Produkteka na temu proizvodnja namještaja.
Design Zone ove je godine kroz dvije cjeline u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma predstavila vodeće hrvatske i inozemne proizvođače kao i samostalne dizajnere koji tek pronalaze svoj put na tržištu.

SREBRNA PLAKETA I DIPLOMA MOBIL OPTIMUM 2019

Proizvod: Asortiman proizvoda Metropolitán
za visoku kvalitetu i primjenu novih materijala
Izlagač / Proizvođač: OPREMA A.L.T.
Dizajn: Razvojni tim STILLES

Izvor: https://www.zv.hr/press-10/press-informacije/uspjesno-zavrsena-ambienta/8490

Podijeli: