O nama


Oprema A.L.T. je specijalizirani salon visokokvalitetnog stilskog i modernog namještaja. Tvrtka posluje od 1998. godine, a njena djelatnost je prodaja namještaja, rasvjetnih tijela i raznih ukrasnih detalja. Ponuda je usmjerena na visoku kvalitetu, dizajn, klasiku, te jedinstvenost. Najviše su zastupljene kolekcije namještaja proizvođača STILLES. Najvažniji cilj tvrtke je korektan poslovni odnos sa kupcima i dobavljačima.

Tvrtka je ovlašteni zastupnik proizvođača namještaja STILLES za Zagreb i čitavu Hrvatsku. Stilles je tvornica poznata po proizvodnji vrhunskoga stilskoga namještaja s tradicijom većom od 60 godina. Stillesov namještaj primjeren je za opremanje stanova, kuća, rezidencijalnih objekata, hotela te poslovnih prostora. Na našem popisu referenci možete naći brojne domaće i strane luksuzne hotele, veleposlanstva, rezidencije i poslovne prostore. Taj je popis iz godine u godinu sve duži, a o kakvoći i prestižu najbolje svjedoće fotografije.

Ljepota i preciznost Stillesovih proizvoda po cijelom svijetu potvrđuju njihovu vrhunsku kvalitetu, te stotine uloženih sati truda i požrtvovnosti. Majstori s područja stolarstva, tapeciranja, rezbarstva i intarzija najveće su bogatstvo poduzeća Stilles. Bogatstvo koje će se njegovati i razvijati i ubuduće. Ljepota, duh i tradicija prošlih stoljeća tako se kombiniraju s najsuvremenijim postupcima obrade drva koje donosi tehnologija današnjice.

Ljepota, funkcionalnost, oblikovana skladnost i kvaliteta stilskoga namještaja odlike su koje utiru put do ljudi profinjena ukusa, te jamče zavidnu estetiku svakoga doma.

OPĆI UVJETI PRODAJE »

POLITIKA PRIVATNOSTI I "KOLAČIĆA" »

Oprema A.L.T. d.o.o., za trgovinu i usluge / sjedište: M.S. Bolšića 19, Zagreb / OIB: 76309160546 / poslovna banka: Zagrebačka banka, Ž.R: 2360000-1101527743 / registrirano pri Trgovačkom sudu u Zagrebu / MBS: 080019791 / direktor Tomislav Lešković / stilles@oprema-alt.hr

Podijeli: